За Нас

„Витоша Ландшафт“ ЕООД е специализирана фирма за озеленяване и ландшафт архитектура с дългогодишен опит.

Екипът ни се състои от опитни специалисти, готови да се заемат изцяло с вашата поръчка, като по този начин целим да спестим неудобството при наемане на различни фирми изпълнители.

Ние сме с Вас от самото начало, като съдействаме за изясняване на идеята Ви, професионалното и оформяне и реализиране. Нашата цел е да създадем нещо уникално и в синхрон с предпочитанията Ви.

Разполагаме със собствен градински център, който разполага с богат асортимент от дървета, храсти, цветя, орнаментални треви, катерещи и увивни растения, сукуленти и други растения.

Дейността ни обхваща:

Проектиране и изграждане на паркове, градини, водни площи и водни ефекти, скални кътове, интериорни градини, вертикално и покривно озеленяване

Консултация, изготвяне експертно становище и професионални ландшафтни проекти, съгласувани с държавните институции, 3D визуализации

Проектиране и изграждане на детски площадки

Проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и предлагане на поливни части

Изграждане на алейна мрежа и декоративни настилки

Затревяване с тревни чимове и тревни семена

Проектиране и изграждане на градинско осветление

Почистване на дървесна и храстова растителност

Целогодишна поддръжка на зелени площи и интериорна растителност

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите професионална консултация по поставеният от Вас въпрос. Екипът ни е готов да приема предизвикателства в нестартните решения и индивидуалните предпочитания.

 

Нашите Проекти

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

БЪРЗА ДОСТАВКА

ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ

ДОБРА СТОЙНОСТ

ГОЛЯМ ОПИТ

ПРОМОЦИИ